LÄNSI 1:SEN AVAJAISTEN HUIPENNUS LAUANTAINA 29.4. KLO 9-17

Turun uusimman kauppakeskuksen ensimmäinen kuukausi huipentuu lauantaina 29.4. kello 9-17. Luvassa on monipuolista ohjelmaa ja iloisia yllätyksiä koko perheelle!

Kauppakeskus Länsi1:sessä toimivat liikkeet ovat suunnitelleet yhdessä tapahtuman, jolla kiitämme kaikkia nykyisiä ja uusia asiakkaitamme. Jaamme ilmaista grillimakkaraa 1500 nopeimmalle ja Mehukatti jakaa karkkia lapsille tasatunnein. Kauppiaidemme kattavista tarjouksista jokainen löytää taatusti jotain kotiin vietävää.

Katso alta tarkempi ohjelma ja tule paikalle ajoissa, sillä tarjoukset ja edut ovat voimassa vain yhden päivän. Tervetuloa!

Avajaishuipennuksen ohjelma

  • Ilmaiset grillimakkarat 1500 ensimmäiselle asiakkaalle klo 9 alkaen
  • Mehukatti vierailee tasatunnein ja jakaa lapsille karkki klo 9 alkaen
  • Kauneuskeskus Adamantas tekee keskusaukiolla ilmaiseksi käsienhierontaa ja tarjoaa meikkiopastusta
  • TOYS"R"US järjestää temppuradan, Nerf-ampumapisteen ja tarjoaa ilmaisia yllätyspusseja nopeimmille
  • Kaikissa liikkeissä erikoistarjouksia, etuja ja muita yllätyksiä

Saapuminen Länsi1:seen

Länsi 1 sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, osoitteessa Viilarinkatu 5, 20320 Turku. Autolla matkaa on Turun keskustasta 3,8 kilometriä ja Raision keskustasta saman verran. Reissu taittuukin kummastakin lähtöpisteestä alle kymmenessä minuutissa.

Jos saavut bussilla Länsi 1:seen, on valittavanasi useita eri linjoja. Kauppatorilta lähtevät linjat 6 ja 7 vievät sinut Metsäkylän pysäkille, josta kävelymatkaa kauppakeskukseen on vain 250 metriä. Linjat 60 ja 302 taas kuljettavat sinut noin puolen kilometrin päähän Länsi 1:stä.

Tarkemmat aikataulut ja reittioppaan löydät osoitteesta reittiopas.foli.fi.