TERVETULOA SOPIVAN ERILAISEEN KAUPPAKESKUKSEEN

Covid-19 varautuminen

Olemme varautuneet vallitsevaan tilanteeseen tehostamalla siivousta. Lisäksi molemmilta pääovilta löytyvät käsidesit. Muistutamme asiakkaitamme, että turhaa liikkumista olisi syytä välttää ja kauppakeskukseen tullessa ja sieltä lähtiessä on käsienpesu erityisen tärkeää.

Liikkeet- ja palvelut-osiosta löydät liikekohtaiset aukioloajat ja mahdolliset muutokset.

Pysytään turvassa ja suositaan pieniä ruuhkattomia paikkoja. Tervetuloa ostoksille.

Länsi 1:ssä asiakas on ykkönen

Turun Länsikeskuksessa toimiva kauppakeskus Länsi 1 on monelle tutulla paikalla sijaitseva, täysin uudistettu ostospaikka. Monipuolisista liikkeistämme jokainen löytää tarvitsemansa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia niin itsensä hemmotteluun kuin herkutteluun.

Olemme täysin kotimainen, yrittäjävetoisesti toimiva ostoskeskus, jossa jokainen liike tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Uudistumme ja kehitymme jatkuvasti, asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

Keskeisen sijaintimme ansiosta myös muut Länsikeskuksen alueen palvelut ovat helposti käytettävissäsi. Kävelymatkan päässä ovat niin ruoka- kuin autokaupat ja monet muut palvelut.

Meille on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Lämmitetyssä parkkihallissamme on tilaa 200 autolle. Tämän lisäksi tarjolla on runsaasti ulkopaikkoja.

Saapuminen Länsi 1:seen

Länsi 1 sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, osoitteessa Viilarinkatu 5, 20320 Turku. Autolla matkaa on Turun keskustasta 3,8 kilometriä ja Raision keskustasta saman verran. Reissu taittuukin kummastakin lähtöpisteestä alle kymmenessä minuutissa.

Jos saavut bussilla Länsi 1:seen, on valittavanasi useita eri linjoja. Kauppatorilta lähtevät linjat 6 ja 7 vievät sinut Metsäkylän pysäkille, josta kävelymatkaa kauppakeskukseen on vain 250 metriä. Linjat 60 ja 302 taas kuljettavat sinut noin puolen kilometrin päähän Länsi 1:stä.

Tarkemmat aikataulut ja reittioppaan löydät osoitteesta reittiopas.foli.fi.

Parkkihallin aukioloajat

Lämmitetyt pysäköintitilamme ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi käytössäsi on laaja ulkopaikoitusalueemme.

 

Aukioloajat

Maanantai 8-20
Tiistai 8-20
Keskiviikko 8-20
Torstai 8-20
Perjantai 8-20
Lauantai 9-17
Sunnuntai 11-16

(HUOM. Aukioloajat voivat poiketa liikkeittäin. Tarkasta liikkeen aukioloajat liikkeen omilta sivuilta.)

Poikkeukselliset aukioloajat 2023

Loppiainen 6.1. klo 10-17

(HUOM. Aukioloajat voivat poiketa liikkeittäin. Tarkasta liikkeen aukioloajat liikkeen omilta sivuilta.)

TUTUSTU
LÄNSI 1:N
PALVELUIHIN