Colornet Turku

Kotimainen automaali-, ja auton- sekä veneenhoitotuotteiden verkkokauppa.

MYYMÄLÄ AVOINNA KAUPPAKESKUKSEN ENSIMMÄISESSÄ KERROKSESSA

COLORNET AUTOMAALI- JA AUTONHOITOTUOTTEET AMMATTILAISILLE JA HARRASTAJILLE

Colornet on täyden palvelun automaalauksen sekä auton-, ja venehoitotuotteiden kauppa. Myymälästämme löydät kattavasti kaiken mitä tarvitset auton, moottoripyörän, mopon ym. menopelin, koneen tai laitteen maalaamiseen ja pintojen huoltamiseen: maalit, ruiskut, teipit, hiontatuotteet, koneet ja laitteet jne. – meiltä löydät ne kaikki.

Tuotemerkkimme ovat alansa huippua: Spies Hecker, Syrox, Mirka, 3M, Indasa, Sata, Devilbiss jne.

Automaalit valmiina sävyinä tai sekoitettuna värikoodilla

Myymälässämme on saatavana satoja valmiita värisävyjä suoraan hyllystä. Jos haluamaasi sävyä ei löydy valmiina, sekoitamme sen värikoodin tai mallin perusteella spraypulloon paikan päällä. Edustamamme merkit ovat ammattilaisten käyttämiä huipputuotteita, eli peittokyvyltään ja ominaisuuksiltaan parasta laatua.

Autovahat, pesuaineet, kiillotusaineet ja pinnoitteet

Auton- ja veneenhoitotuotteiden valikoimamme on myös alansa kattavin. Maahantuomme ja edustamme mm. USA:n myydyintä autonhoitobrändiä Meguiar’sia, jolta löydät niin ammatti-, kuin harrastajatuotteet kaikille ajoneuvojen pinnoille. Lisäksi edustamme suomalaista Stardust-autonhoitosarjaa, josta löytyvät mm. todella kestävät pinnoitteet, sekä huipputehokkaita Macserien-pesukemikaaleja. Kiillotus- ja myllytyskoneissa luotamme ammattilaisten suosimiin Rupes-koneisiin, joihin voit myös tutustua myymälässämme.

Edustamamme tuotteet löydät myös verkkokaupastamme https://colornet.fi/.

Colornet on suomalaisen teknisen tukkukaupan, HL Group Oy:n automaalien myymäläketju. Muut myymälämme sijaitsevat Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä.

Löydät meidät myös FACEBOOKISTA ja INSTAGRAMISTA.

Aukioloajat

  • Ma 8-17
  • Ti 8-17
  • Ke 8-17
  • To 8-17
  • Pe 8-17
  • La SULJETTU
  • Su SULJETTU

Yhteystiedot

Puhelin

0207 445 419

Sähköposti

turku@hlgroup.fi

Nettisivu

https://www.colornet.fi