DentSpa Oy

Turun seudun parasta suuhygienistipalvelua nyt Länsiykkösessä!

DentSpa:ssa sinua palvelevat suuhygienistit Sanna Järvinen, Kirsi Aunio ja Emilia Paakkunainen (vasemmalta oikealle kuvassa)

DentSpa on perustettu halusta tarjota ihmisille hyvää ja perusteellista suun hoitoa mahdollisimman miellyttävästi ja asiakkaan toiveet huomioiden ja samalla edistää suun terveyttä. Useimmilla meistä on huonoja kokemuksia suunhoitokäynneistä ja joskus hoitoon hakeutumista pitkitetään viimeiseen asti, koska aiempi kokemus ei ollut hyvä ja hoito jännittää.

Jotta ihmisten ei tarvitsisi vältellä suuhygienistille menoa, halusimme luoda jotain uutta ja miellyttävämpää- perustimme oman hoitolan! Me haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää hoitoa perusteellisesti, hellävaraisesti, kiireettömästi ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen – ja palvella asiakkaitamme täydestä sydämestämme! Hoitolassamme on kiireetön ja rauhallinen, jopa kodinomainen tunnelma ja pyrimme huomioimaan kaikki suun hoitoon liittyvät toiveesi, samalla edistämään suusi terveyttä ja saada suusi voimaan paremmin.

Haluamme tehdä hoitokokemuksestasi aina miellyttävän ja mahdollisimman kivuttoman. On ihana kuulla hoitokäynnin lopuksi asiakkaalta; ”tämä todella oli perusteellisin, mutta miellyttävin suunhoitokäynti ikinä ja suu tuntuu ihanan puhtaalta ja raikkaalta!”

Meillä DentSpa:ssa hammaskiven poistoja ja suun puhdistuksia kutsutaan hammaskylvyiksi, koska kylpy on syväpuhdistava, rentouttava, perusteellinen, kokonaisvaltainen ja hellästi hoitava. Kylvyn jälkeen olo on rentoutunut, mieli rauhoittunut ja olo todella puhdas, jopa tulevaa epäpuhtautta ennaltaehkäisevä. Jo viiden vuoden ajan olemme tarjonneet hammaskylpyjämme ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta konseptistamme.

Nyt halusimme lisää tilaa ja uudistaa hoitolamme ja muutimme Kauppakeskus Länsi1:seen joulukuun 2021 alussa.

Mielestämme sovimme sopivan erilaiseen kauppakeskukseen todella hyvin, koska mekin haluamme olla sopivasti erilaisia!

Meillä ei tarvitse jännittää!

Tervetuloa miellyttävämpään suunhoitoon – me hemmottelemme hampaitasi!

T. Emilia, Sanna ja Kirsi

Aukioloajat

  • Ma 8-20
  • Ti 8-20
  • Ke 8-20
  • To 8-20
  • Pe 8-15
  • La
  • Su

Poikkeukselliset aukioloajat

Aukioloaikamme voivat vaihdella ja olemme avoinna myös sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Puhelin

0449899829

Sähköposti

info@dentspa.fi

Nettisivu

http://www.dentspa.fi

TEHOKYLPY: 60min hammaskiven poisto ja värjäymien poisto, kiillotus, kotihoidon ohjaus ja neuvonta. 125€

HAMMASKYLPY: 45min hammaskiven poisto ja värjäymien poisto, kiillotus, kotihoidon ohjaus ja neuvonta 100€

KEVYTKYLPY: 30min värjäymien poisto ja kiillotus, kotihoidon kertaus 75€