Kaita Finland Oy

Alustaratkaisujen vankkaa osaamista. Älykkäästi. Helposti.

Suomalainen palvelukumppani.

Alustaratkaisujen vankkaa osaamista, älykkäästi ja helposti. Erikoisosaamistamme on yhdistää johtava teknologia ja osaaminen joustavaksi ja luotettavaksi kotimaiseksi palveluksi. Pitkän kokemuksemme kautta tarjoamme kustannustehokkaan ja turvallisen alustan sekä palvelut digitaalisille ratkaisuille. Tuotamme laadukasta, kotimaista ja ympärivuorokautista palvelua.

Kaikki palvelumme tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista. Asiakkaidemme data säilytetään Suomessa.

Palvelujamme ovat:

Erilaiset pilvipalvelut

Pilviratkaisu on oikea vaihtoehto, kun tarvitaan suorituskykyinen ympäristö ilman investointeja. Suunnittelemme yrityksellesi joustavat, turvalliset ja monipuoliset pilviratkaisut, jotka tuotamme Suomesta.

Tiedon turvaaminen

Tiedon turvaamisen tärkeys ja siihen liittyvät vaatimukset kasvavat digitalisoituvassa taloudessa koko ajan. Tiedon turvaaminen vaatii monipuolista osaamista, edistyksellistä teknologiaa ja pitkälle vietyä automaatiota.

Jatkuvuuspalvelut

Liiketoimintaan kohdistuu uudenlaisia uhkia. Jatkuvuuspalveluilla varmistetaan tietojen käytettävyys sekä säilyvyys myös häiriötilanteissa. Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen on erityisosaamistamme ja toimintamme ytimessä.

Ratkaisut

Konesaliratkaisuilta vaaditaan jatkuvasti lisää suorituskykyä ja parempaa toimintavarmuutta. Datamäärät kasvavat huimaa vauhtia. Asiantuntijamme varmistavat, että käytössä on liiketoimintaa palveleva palvelin- ja tallennusratkaisu.

Aukioloajat

  • Ma
  • Ti
  • Ke
  • To
  • Pe
  • La
  • Su

Yhteystiedot

Puhelin

+358 10 583 8650

Sähköposti

info@kaita.fi

Nettisivu

http://kaita.fi