Kymppi-Lattiat Oy

Sisustuksen kärkituotteet meiltä

MYYMÄLÄN AVAJAISET & KYMPPILATTIAT HENKILÖKUNTAA PAIKALLA

PE 16.6. klo 12-18

LA 17.6. klo 10-16

Uuden myymälän löydät kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta heti Talouspörssiä vastapäätä.

Kymppi-Lattiat Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys ja olemme siitä lähtien maahantuoneet markkinoillemme sisustusalan kärkituotteita. Valikoimaamme kuuluu laaja mallisto kauniita ja toimivia sisustusratkaisuja edustamillamme tuotteilla. Niihin kuuluvat mm. laatat, laminaatit, parketit, MDF-paneelit, vinyylilankut, vinyylikorkit, verhoilukivet, laatoitustarvikkeet ja -aineet sekä lattiapäällysteiden ja paneeleiden asennukseen ja viimeistelyyn tarvittavat oheistuotteet. Tarvittaessa autamme löytämään juuri oikeat kokonaisuudet koteihin ja julkisiin tiloihin.Yhtiömme tarjoaa asiakkailleen luotettavan yhteistyökumppanin sekä laatu- ja hintatasoltaan erittäin kilpailukykyiset tuotteet. Toimintamalliimme kuuluu tarjota edustamistamme tuotteista täydellinen kokonaisratkaisu, esim. tasotteista vesieristyksen kautta laattoihin ja saumaukseen.

Showroom on avoinna kaikkina kauppakeskuksen aukioloaikoina. Henkilökuntaa on paikalla erikseen ilmoitettuina aikoina; lisätiedot osoitteesta www.kymppilattiat.fi

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Heidän avullaan niin teknisiin pulmiin kuin suunnitteluunkin löytyvät ratkaisut. Palvelu on yhtiössämme avainasemassa.

Yhteistyökumppaneinamme olevien tehtaiden kanssa meillä on vuosien, jopa vuosikymmenten pituinen luottamuksellinen suhde. Pysyvyyden vuoksi voimme luottaa siihen, että asiakkaamme saavat aina kauttamme parhaan mahdollisen tuotevalikoiman ja hintatason. Meillä palvelun laatu ja asiakkaat ovat aina etusijalla.

Aukioloajat

  • Ma 8-20
  • Ti 8-20
  • Ke 8-20
  • To 8-20
  • Pe 8-20
  • La 9-17
  • Su 11-16

Poikkeukselliset aukioloajat

Showroom on avoinna kaikkina kauppakeskuksen aukioloaikoina. Henkilökuntaa on paikalla erikseen ilmoitettuina aikoina; lisätiedot osoitteesta www.kymppilattiat.fi