Selviydytkö kauppakeskuksessa! - Kauppakeskus Länsi 1

Selviydytkö kauppakeskuksessa!

Oletko sinä seikkailunnälkäinen hurjapää, jolta ei puutu älliä ja kilpailuhenkeä?

Haemme seikkailuhenkisiä kilpailijoita Turun Kauppakeskus Länsi 1:ssä 3.-4.9.2018 yöllä kuvattavaan kilpailuun! Olisiko sinusta selviytymään kauppakeskuksessa? Oletko fyysisesti tai henkisesti voittamaton tai ovatko voimavarasi kenties looginen ajattelu ja älykkyys? Maalaa taistelutahtoa huutava viidakkomaalaus kasvoihisi ja sytytä henkinen viidakkorumpusi soimaan.

Kilpailun pääpalkintona on 1000€:n arvoinen matkalahjakortti sekä useita välipalkintoja! Seikkailunnälkäisyyden lisäksi toivomme kilpailijoilta täysi-ikäisyyttä sekä valmiutta suorittaa fyysisiä ratoja ja omaavan ongelmanratkaisukykyä.

Lataa lyhyt, max. 1 minuutin pituinen video Facebook- tai Instagram-tilillesi, jossa kerrot miksi juuri sinä sopisit “Selviydytkö kauppakeskuksessa” -kilpailuun. Lisää häshtägit #selviydytkö ja #länsi1 – näin löydämme sinut!

TAI

Lähetä hakuvideosi Kauppakeskus Länsi 1:lle Facebook Messengerillä tai Instagramissa yksityisviestinä!

Kilpailun tarkemmat säännöt ja tiedot luettavissa www.lansi1.fi/selviydytko/ !

Kilpailuun voi osallistua 22.8.2018 klo 23.59 mennessä! Ilmoitamme kilpailuun valituille 23.-24.8.2018.

Kilpailu kuvataan kokonaisuudessaan ja se tullaan esittämään nettisarjana Youtubessa syksyn 2018 aikana sekä Facebookissa että Instagramissa.

Kilpailun juontajana nähdään supersuosittu somettaja, fitness-tähti ja Suomen Selviytyjissä finaalikaksikkoon itsensä pelannut JANNI HUSSI! (Jannin kuva: Julius Konttinen)