UUSIA LIIKKEITÄ LÄNSI YKKÖSESSÄ - Kauppakeskus Länsi 1

UUSIA LIIKKEITÄ LÄNSI YKKÖSESSÄ

Kauppakeskus Länsi 1:seen on syksyn myötä auennut tai aukeamassa uusia yrityksiä.

Ensimmäiseen kerrokseen heti pääovien läheisyyteen aukesi syyskuussa iranilaisten elintarvikkeiden myymälä TOT Market. Myymälässä on runsas valikoima erilaisia tuotteita mm. mausteita, teetä, makeisia, riisiä, hilloja ja säilykkeitä. TOT Market on avoinna ti-la klo 9-17. Tutustu TOT Markettiin täällä.

My Art Showroom on taiteilija Sari Karvinen-Jokisen näyttelytila kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, jossa on esillä taiteilijan valmiita töitä. Mikäli kaipaat kotiisi uniikkia sisustustaidetta ota yhteyttä taiteilijaan ja tule tutustumaan valmiisiin töihin tai suunnittele tilaustyö oman makusi mukaan yhdessä taiteilijan kanssa.

Marraskuun aikana ensimmäiseen kerrokseen aukeaa täyden palvelun automaalauksen sekä auton-, ja venehoitotuotteiden kauppa Colornet. Myymälästä löydät autovahat, pesuaineet, kiillotusaineet ja pinnoitteet sekä automaalit valmiina sävyinä tai värikoodilla sekoitettuna. Lue lisää Colornetista sekä seuraa sosiaalisen median kanaviamme, myymälän aukeamisesta tiedotetaan pian.

Tervetuloa Kauppakeskus Länsi 1:seen uudet yrittäjät!