Vapaita liiketiloja vielä muutama jäljellä! - Kauppakeskus Länsi 1

Vapaita liiketiloja vielä muutama jäljellä!

Kauppakeskuksemme on täyttymässä, mutta vielä on muutamia liiketiloja jäljellä. Kaipaatko omaa sisäänkäyntiä tai avaraa tilaa? Alakerran tilojen lasiseinät mahdollistavat komeat näyteikkunat tai avointa tilan tuntua liikkeellesi. Yläkerrasta löytyy rakentamattomia neliöitä, joihin mahtuu vielä isompikin yritys – tai useampi pieni.

Meille on asiakkaiden helppo tulla: moni bussilinja kulkee länsikeskuksen kautta ja alakerrassamme on vanha tuttu parkkihalli. Sijaintimme on tuttu, toimimme entisissä Kodin1:n tiloissa. Ympärillämme ovat kaikki länsikeskuksen palvelut, tänne on helppo tulla shoppailemaan.

Vietämme kauppakeskuksen 1-vuotissynttäreitä huhtikuussa, toimi nopeasti ja ehdit mukaan ensimmäisiin Ykkösen Synttäreihin!

Voit tutustua kauppakeskukseen myös sivultamme löytyvän virtuaaliesittelyn avulla, mutta huomaathan että esittelyssä tyhjinä olevista tiloista suurin osa on jo vuokrattu!

Ota yhteyttä ja kysy, löytyykö Länsi1:stä sopiva tila yrityksellesi: pasi.runola@edullisettoimitilat.fi tai pasi.tenho@tenhoinvest.fi