Jalometallien asiantuntija palveluksessasi - Kauppakeskus Länsi 1

Jalometallien asiantuntija palveluksessasi

JALOMETALLIEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Jalometallien kierrättämiseen ja jalometallisten sijoitustuotteiden kauppaan erikoistunut Jalonom Oy on avannut uuden myymälän Kauppakeskus Länsi Ykköseen. Yli 12 vuotta toiminut luotettava perheyritys palvelee asiakkaitaan kauppakeskuksessa vuoden jokaisena arkipäivänä.

Kierrätyskullan- ja hopean osto

Jalometallien kierrätys on tärkeä osa kierrätystä – noin 35 % eurooppalaisten jalostamoiden jalostamasta kullasta tulee kierrätyskullasta.

Esimerkiksi vanhemman ikäluokan keltakultaiset korut eivät herätä enää useinkaan mielenkiintoa nuoremmassa polvessa, jolloin korut yleensä päätyvät kierrätykseen.

Kullan korkea hinta antaa hyvän tilaisuuden realisoida korut.

Sijoitusjalometallien myynti ja osto

Fyysiset jalometallit, kuten kulta- ja hopeaharkot ovat olleet hyvä sijoituskohde tarjoten omistajilleen 15 vuoden aikana noin 10 % arvonnousun – jalometallien omistaminen antaa kriisien aikana yleensä hyvän suojan omistajalleen. Jalonom Oy myy sijoitustuotteiksi vain ja ainoastaan fyysisiä kulta- ja hopeaharkkoja.

Kihlaparille tai valmistujaislahjaksi

Kultaharkot ovat olleet suosittu lahja hienossa kotelossaan. Kevään juhlasesonki onkin jo oven takana, joten nyt on oiva hetki ostaa valmistuville aikaa kestävä ja arvonsa säilyttävä kultaharkko lahjaksi. Esimerkiksi pienimmät myytävät kultaharkot painavat 1 gramman ja ovat erinomainen lahjaidea. Ja mikset muistaisi vaikkapa kevään kihlapareja kauniilla hopeaharkoilla – yksi kummallekin osapuolelle.

Tervetuloa tutustaan Jalonomin uuteen myymälään Kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa – löydät meidät heti liukuportaiden vierestä. Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-17.

HUOM! Leikkaa Länsi Ykkösen Kesäsanomista Jalonomin kuponki talteen –kupongilla saat lisähyvityksen + 10 % normaalihinnan päälle (kuponki on voimassa 22.6.2023 asti).