LÄNSI 1 YLLÄTYSPÄIVÄT 5.-10.9. - Kauppakeskus Länsi 1

LÄNSI 1 YLLÄTYSPÄIVÄT 5.-10.9.

🥳 LÄNSI YKKÖSEN YLLÄTYSPÄIVÄT TULEE TAAS! 🥳

Kauppakeskuksessa viikon ajan mahtavia tarjouksia ja lauantaina 10.9. juhlitaan kauppakeskuksen 5-vuotissynttäreitä. 💯🎂

Tapahtuman lehtinen jaetaan koteihin keskiviikkona 31.8. Mikäli et saa omaa lehteä postitse, voit hakea sellaisen myös kauppakeskuksesta. 📯

Seuraa tapahtumasivua ja pysy kuulolla, mitä kaikkea synttärihulinaa on luvassa!

LA 10.9. OHJELMA

🧡 10–15 TV:STÄ TUTUT LEGOMESTARIT VELMERI JA ONNI

Tule ihastelemaan pientä legonäyttelyä, rakentamaan legoja yhdessä Velmerin ja Onnin kanssa tai ota osaa legohaasteeseen.

🧡 10-15 POP UP-MYYJÄT

Kauppakeskuksen aulassa markkinahumua koko päivän – myynnissä mm. naisten ja lasten asusteita sekä vaatteita, koruja, käsitöitä, laukkuja, leivonnaisia, koiratarvikkeita ja paljon muuta.

🧡 11-12 PONIRATSASTUSTA ULKONA

Poniratsastusta kauppakeskuksen pihalla by Metsäkylän Ratsastuskeskus. Seuraa ponitiedotustamme nettisivuiltamme tai somesta.

🧡 13-15 JUHLAPRINSESSA

Juhlaprinsessan Lumikuningatar vierailee Länsi1:sen Yllätyspäivillä. Tervetuloa mukaan harjoittelemaan kuninkaallisia taitoja sekä kuulemaan Lumikuningattaren laulua klo 13.00. Esityksen jälkeen Lumikuningatar on tavattavissa klo 15 saakka, ja odottaa innolla juttuhetkiä pienten ja isompienkin kuninkaallisten kanssa. Vierailijat saavat mukaansa myös Lumikuningattaren fanikortin!

Lisäksi voit herkutella koko päivän ilmaisella hattaralla, napata yhteiskuvan Länskän kanssa, pomppia pomppulinnassa kauppakeskuksen pihalla, nauttia maittavan lounaan Lempilounaassa ja tekemällä ostoksia liikkeissämme voit osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan – lisätietoja arvonnasta tapahtumasivulla.

Tervetuloa juhlimaan 5-vuotiasta Länsi Ykköstä! 🎉

🎰 SYNTTÄRIARVONTA LA 10.9. 🎰

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus voittaa 100 euron arvoinen lahjakortti 5-vuotiaaseen kauppakeskukseen.

Osta mikä tahansa tuote tai palvelu Yllätyspäivillä 10.9. ohjeissa mainituista yrityksistä ja voit osallistua arvontaan.

Arvonnan ohjeet ja säännöt

1. Kun ostat Yllätyspäivillä lauantaina 10.9.2022 minkä tahansa tuotteen tai palvelun alempana mainituista yrityksistä, saat ostoksen jälkeen mukaasi arvontakupongin, jonka voit täyttää ja palauttaa kauppakeskuksen aulasta löytyvään arvontalaatikkoon.

2. Tuote ja palvelu voi olla mikä tahansa ja minkä hintainen tahansa. Ei siis ole väliä ostatko karkkipussin vai jotain suurempaa. Tuote on ostettava paikan päällä kauppakeskukseta, ei esim. yritysten verkkokaupoista.

3. Tekemällä ostoksia seuraavista liikkeistä, saat mukaasi arvontakupongin. Muista yrityksistä kuponkia ei saa.

Kauneuskeskus Adamantas

ATK-Apu SP-Systems Oy

Belttie Outlet

DentSpa suuhygienistipalvelut

Hockey Base

Kalustexpert

Kosken Leipomo

Länsi 1 Parturi-Kampaamo

Länsi kebab & pizzeria

Länsiykkösen kirppis

Lastentarvike

Lattianhionta.fi

Lempilounas

Medishop

Miimun Kangas

Modeo

Skaala

My Art Showroom

Talouspörssi

4. Arvonnan palkintona on 100 euron lahjakortti Kauppakeskus Länsi Ykköseen. Lahjakortti käy vain listassa mainituissa yrityksissä ja on voimassa yhden vuoden.

5. Arvonnassa ei ole ikärajaa.

6. Arvontaan on aikaa osallistua lauantaina 10.9. klo 10-15. Arvonta suoritetaan heti tapahtuman jälkeen ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arpaonnea matkaan!