Talviparlamentti - viihdy ja vaikuta! - Kauppakeskus Länsi 1

Talviparlamentti – viihdy ja vaikuta!

Tule viihtymään, nauttimaan ja vaikuttamaan lauantaina 2.3. Kauppakeskus Länsi 1:een! Ohjelmassa teatteria, paloautoja, hyviä tarjouksia, jumppaa ja mielenkiintoisia keskusteluja, joilla pystyt vaikuttamaan! Mukana keskusteluissa Turun kaupunginvaltuutettuja ja lautakuntien jäseniä eri poliittisista ryhmittymistä!
Lapsille kasvomaalauksia tekee Turun Nuori Teatteri.

OHJELMA:

Maarian VPK Länsi 1:n pihalla esittelemässä palokalustoaan, tule tutustumaan heidän toimintaan sekä tutkimaan paloautoa!

klo 11:00 Turun Nuori Teatteri esiintyy

klo 11:30 Tapahtuman avaussanat – Länsikeskus länsiturkulaisten kohtaamispaikkana?

11:45-12:15 Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen kertoo paikallisen yhteistyön kokemuksista varsinkin Pansio-Jyrkkälän suuralueella.
Kaupunginvaltuutettu, kaupunkiympäristölautakunnan pj Saara Ilvessalo: Länsikeskus Turun kaupunkikehityksen visioiden keskiössä.

klo 12:15 Turun Nuori Teatteri esiintyy

12:30-14:00 Keskustelua ja asukkaiden kysymyksiä talviparlamentin muodossa. Mukana valtuutettuja ja lautakuntien jäseniä eri poliittisista ryhmittymistä:
Alas Ali (kesk), kaupunginvaltuutettu, valtuuston 4. varapuheenjohtaja
Nina Kallio (sd), Turun SDP:n vpj, kaupunginhallituksen kaupunkikehitysjaoston jäsen
Mari Kousa-Kuusisto (vihr), kulttuurilautakunnan jäsen
Mikael Miikkola (ps), kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen
Sini Ruohonen (kok), Turun Kokoomuksen pj, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen
Elina Sandelin (vas), valtuutettu ja kaupunkiympäristölautakunnan jäsen Mari Kousa-Kuusisto (vihr), kulttuurilautakunnan jäsen

Keskustelua moderoi Aamuset kaupunkilehden päätoimittaja Lasse Virtanen.

Taukojumppaa Kuntokeskus Movetin johdolla.

Kaupunginosan ja koko läntisen Turun kehittämisestä, palveluista ja tulevaisuudesta keskustelevat alueen asukkaat ja Turun päättäjät. Talviparlamentti tarjoaa asukkaille ja päättäjille mahdollisuuden tarkastella vuodesta 2011 lähtien joka keväänä järjestetyn Länsi-Turun kaupunginosaparlamentin aluekehityslinjausten edistystä ja mahdollisia muutostarpeita. Seurantatapahtumalla on siis tavoitteena vauhdittaa päätösten etenemistä ja aluekehitystä.